Rozie's FotoPage

By: Rozie Sharif

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 24-Mar-2009 17:19 Email | Share | | Bookmark
Peak District

 
 
 
View all 4 photos...
Semasa dalam perjalanan dari Sheffield ke Manchester...dari dalam kereta






Saturday, 14-Mar-2009 21:23 Email | Share | | Bookmark
Hull(Hull Marina & Humber Bridge)

 
 
 
View all 12 photos...






Saturday, 14-Mar-2009 21:14 Email | Share | | Bookmark
Xperiment

 
 



ok ker?? teknik belasah jer...


Tuesday, 10-Mar-2009 10:29 Email | Share | | Bookmark
Birthday Icha Again...

 
 
 
View all 7 photos...
Birthday Icha sekali lagi...kali ni dengan kek Barbie Doll air tangan aku sendiri. Happy sungguh Icha disamping best friendnya Yaya









Saturday, 21-Feb-2009 17:26 Email | Share | | Bookmark
Birthday Icha..15 Feb 2009

 
 
 
View all 11 photos...
Icha dah 3 tahun masa kami dlm flight onthe way ker German...
Gambar celebration sehari selepas pulang dari bercuti..tak sempat nak buat kek, beli jer saiz yang comel-comel untuk Icha dan abang makan...

seronok Icha tak terkata...amik beberapa shoot untuk adegan nyanyi 'Happy Birthday' dan tiup lilin...time nyanyi tu suara Icha yang paling bersemangat sekali..maklum ler It's her special day!!...happy Birthday sayang!











[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net